Skegrie BK

Referat

Referat: FC Rosengård 1917 - Skegrie BK

Säsongens andra seriematch slutade även den oavgjort.
Vi hamnar även denna gång i ett tidigt underläge. Därefter styr vi hela första halvlek totalt och lyckas också kvittera ganska omgående genom Matilda, fint framspelad av Julia Larsson. Halvlekens bästa spelare är dock Stina på högerbacken som hela tiden är spelbar och kallar på bollen. Härligt att se, Stina! Fortsätt på den vägen!
Vi borde definitivt tryckt in ett eller två mål till innan paus men så blev inte fallet.
I andra halvlek fortsätter vi att trycka på och gör ett jättefint 2-1 mål. Julia Larsson får bollen på högerkanten och slår en boll på djupet till Emilia därefter fortsätter Julia in i straffområdet och får en bra passning tillbaks från Emilia och sätter bollen i öppet mål. Ett riktigt bra fotbollsmål!
3-1 målet är en soloprestation signerad Larisa! Hon får bollen i mitten av egen planhalva och driver igenom hela plan och avslutar med en klassisk tåfis i mål! Underbart! Inte första gången vi ser Larisa göra ett sådant mål och garanterat inte sista!
Därefter slutar vi tyvärr spela fotboll och faller in i FC Rosengårds spel. Tyvärr släpper vi åter ett 2 måls underläge till oavgjort. Något vi måste fundera på hur vi ska undvika i fortsättningen.
Som helhet gör vi en bra match i 45 minuter och en mindre bra de sista 15 min. Dock kvarstår att vi är svårslagna.
Vi får ta nya tag och komma igen mot Kvarnby nästa helg!